30 april 2012

Glad Valborg!

Hejsan! Det är ju Valborg idag så jag hinner bara göra ett snabbt inlägg innan vi ska iväg ikväll. Jag tror faktiskt att jag ska ta med mig en bok så att jag har något att göra ikväll, jag och min bror är nämligen dom ända barnen som kommer.
Kom på nu att jag måste fortsätta med 30 dagar, åhåjaja vad dålig jag är på att blogga.

Glad Valborg!

29 april 2012

Design

Hejsan! Just nu håller jag och Elisabeth på bokvarg att bolla lite med idéer till min nya design (eller jag frågar henne om hon kan göra massor av saker till mig, hehe). Just nu är min design SKITFUL jag vet men det kommer förhoppningsvis att bli bättre.

P.S Har kommit igenom lite mindre än halva Frestad nu, jättebra!

27 april 2012

Titta vad som landade i min brevlåda

Mitt första recensionsex :D
Tack Månpocket för boken!

"Dracula" - Bram Stoker (Tolkad av Michael Mucci Ben Caldwell och Bill Halliar)

Info om boken:
Skriven av Bram Stoker 1894 (Då den kallades "De odöda". Tolkad av Michael Mucci Ben Caldwell och Bill Halliar 2009.
Inget sidantal angivet men jag skulle chansa på runt 60 sidor.
Seriebok
Den är väldigt dålig.

Bokens handling:
MYCKET BRA FRÅGA! Jag fattade inte riktigt den men detta står på baksidan:
" Den engelske fastighetsmäklaren Jonathan Harker har rest till Transsylvanien för att träffa sin nya kund, den exentriske greve Dracula. Men i grevens slottsruiner avslöjar Harker en gammal odödlig djävul."
osv osv osv.

Betyg:
0! En stor fet nolla. Jag fattar inget! En av dom sämsta böckerna som jag någonsin, någonsin läst!
Saker som jag ogillar med boken:
* Fula bilder
*Ingen bra handling
*Rörig
*Inga bra karaktärer
*Inga sidnummer
*Mycket mera.
Jag har många stora förväntningar på denna bok, jag har länge velat läsa Dracula så jag blev överlycklig när jag hittade denna serieversion. LÄS DEN INTE! Bortkastade pengar och bortkastad tid.
-1/5

26 april 2012

Läsdal

Eller något liknande. Jag hittar ingenting att läsa, ingenting! Jag ska snart läsa "Frestad" av P.C och Kristine Cast men asså jag vet inte. Jag köpte ju flera olika böcker men jag känner inget liksom "sug" efter att få läsa dom. Jag är inne i en svacka helt enkelt. Men jag har några böcker kvar att recensera, men jag ursäktar mig för den dåliga bloggningen, jag har bara inte hunnit. Jag ska ta och skriva lite mer om mina "30 dagar" Jag har helt glömt bort dom! Menmen, ha det gött! ^^'

20 april 2012

"Svart ängel" - P.C Cast & Kristin Cast


OBS! LÄS INTE RECENSIONEN OM DU INTE LÄST DOM ANDRA DELARNA I SERIEN! 

Info om boken:
Skriven av P.C Cast & Kristin Cast
Utgiven av Månpocket 2011
392 sidor.
Fjärde boken i serien "House of night"

Bokens handling:
Zoeys liv suger! För bara några dagar sedan så hade hon kompisar som ställde upp för henne, tre pojkvänner (som är två för mycket men ändå,) och en katt. Nu är det bara katten som är kvar. Bättre blir det inte av att hon vet att hon förtjänar det. Det som är bra är att hennes döda bästis Stevie Rae har börjat få sin mänsklighet tillbaka, men det är något som inte riktigt stämmer, Stevie Rae döljer saker för Zoey. Men det har kommit en ny elev till skolan, James Stark. Eller bara Stark som han påpekar att han nu heter. Stark kommer till skolan men en stor hund och en underlig talang för bågskytte. Samtidigt blir Neferet allt skummare och skummare och det visar sig att hon har hittat en man. En man vars barn är som små monster!

Betyg:
Jag tycker att detta är en av dom bästa böckerna i serien! Dock tycker jag att det är lite irriterande att historien liksom upprepar sig. Det är lite svårt att förklara utan att säga för mycket om boken. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om boken. Den var helt ok men inte superbra, men ändå bäst i serien. En ganska "vanlig" men ändå ovanlig bok!
3/5

18 april 2012

Bloglovin?

Någon som vet hur man sätter dig en bloglovin ikon i sidan av bloggen ? Tipsen som finns på bloglovin är bara till för gamla blogger vilket är ganska irriterande.
Btw, tycker ni att jag kan recensera tredje delen i fablehaven innan jag har recenserat andra? Eller blir det helt konstigt då?

Aja, hejdå :D

17 april 2012

Tävling på bokugglan!

Tova på bokugglan har en tävling där man kan vinna "Sjutton och och skitsnygg" eller "Jellicoe road


Ni borde verkligen kolla in den! :D

13 april 2012

Dag 09 – En bok som du inte trodde att du skulle gilla, men i slutändan älskade

Detta kanske låter lite "chockade" för dom som känner mig men jag svarar "Hemligheternas Kammare" - J.K Rowling. Ja, det är sant. Det var min moster som tvingade mig att börja läsa Harry Potter och jag gjorde det under protest. Men efter bara en liten liten stund var jag som fast om jag läste klart boken på mindre än en dag
(Sträckläsning ftw!)

11 april 2012

Så många böcker, så lite tid.

Jag var på stan i tisdags och då köpte jag tre böcker, då hade jag redan en bok som min lillebror vunnit åt mig. Och i morse så hittade jag en bok som jag tappade bort i julas. Så helt plötsligt så har jag fem stycken böcker att läsa! Men så lånade jag tre böcker om kaniner på bibban. Jag kommer inte ha jättemycket tid nu förser är faktiskt så att jag aka få en kanin. Men jag ska försöka att uppdatera bloggen så mycket jag kan.

9 april 2012

"Svarta Vingar" - David Almond

Info om boken:
Skriven av David Almond
Utgiven av Berghs förlag 2009
248 sidor.
Bokens första mening: " Det börjar och slutar med kniven. "

Bokens handling:
När Liam och Max följer efter den kraxande Kajan den där varma sommardagen som Liam hittade den gamla kniven på sin gård så hittar dom den övergivna babyn i den gamla ruinen. Bredvid  babyn så ligger en burk med pengar och en lapp.
"SNELLA TA HANN OM HENNE. DETTA ÄR ETT GUDS BARN."

Betyg: Boken är bra och väldigt intressant. Svår att släppa, jag har gått och tänkt på den efteråt. Perfekt som högläsningsbok om man vill skapa diskussioner. Den är mystisk och spännande och tar stundtals upp lite svåra ämnen. 4/5

5 april 2012

"Utvald" - P.C Cast & Kristine Cast

OBS! Detta är del tre i serien och recensionen innehåller spoilers!
Info om boken:
Skriven av P.C Cast & Kristine Cast
Utgiven av Bonnier Carlsen 2010
315 sidor.
Tredje delen i House of Night serien.

Bokens handling:
Zoey vet inte längre vem som går att lite på eller inte. Hennes mentor Neferet har verkligen skumma saker på gång! Zoey tror att Neferet har något att göra med att hennes bästis (eller ex-bästis) har blivit en illaluktande vampyrstereotyp som måste dricka människoblod för att hålla sig vid liv.
Det konstiga är att Zoeys magkänsla säger att den ända som hon kan lita på är Hagga från helvettet - Afrodite. Och som om inte det vore nog så har hon ingen aning om vad hon ska göra med sina tre pojkvänner!

Betyg:  Boken är jättebra! Jag tycker nog att det är en av dom bästa böckerna i serien (Av vad jag läst hittills). Den har fått med allt som jag vill ha med i en bra bok. Vet inte riktigt vad jag ska säga mer om den än: Läs den! Du ångrar dig inte! 4/5

3 april 2012

Köpte en ny bok idag.

Hej hej hej, förlåt för att jag inte uppdaterat men jag har pluggat ganska mycket på senaste tiden (och läst såklart ^^) Men jag beställde också denna bok idag!

Ska bli väldigt kul att få hem den!