4 september 2012

Svar på kommentar - Dålig bloggning


Ja, jag har också märkt att jag börjat blogga mindre. Men sanningen att säga är, att jag har tappat blogglusten. Jag tyckte att det var jättekul att bokblogga i exakt ett halvår. 
Sedan på bloggens halvårsdag så fick jag som några vet lite halvdryga kommentarer (Men det är löst nu, personen sa förlåt men jag är fortfarande lite avtrubbad.) och det fick mig att tappa blogglusten totalt.
Jag har världens bästa läsare som kommenterar och tycker att bloggen är bra, och jag försöker verkligen att uppdatera så mycket jag kan. Men det är svårt, speciellt nu när skolan har börjat, bågskyttet börjar vilken dag som helt, konfan och nån vecka och skrivarkursen om den månad. Jag kommer att ha ett tight schema, men jag kommer försöka att blogga så mycket som möjligt. 
Jag hoppas (och tror!) att min blogglust kommer att komma tillbaka snart, men just nu så kanske det kommer vara lite glest mellan inläggen, men jag lovar att jag ska uppdatera MINST 3 gånger i veckan (Hoppas att jag kan hålla det löftet, hihi).

8 kommentarer:

 1. Tar den tid du behöver, det är inte alltid kul att blogga, men tvingar man sig så tappar man lusten ännu mera..

  SvaraRadera
 2. Jag förstår precis! Ett halvår efter att jag börjat med min bokblogg hade jag en paus på ett halvår innan jag blev sugen på att börja igen. Bloggar ska ju inte vara ett måste, utan någon man gillar. Men jag hoppas at du får tillbaka lusten igen! :)

  SvaraRadera
 3. Blogga bara när du vill istället, om man gör saker när man vill inte för att man måste brukar man bli mer peppad :)

  SvaraRadera
 4. Mina tips är 1: Stressa inte, ingen mår bättre av det - särskilt inte du; och 2: Ta dig hellre tid att skriva roliga och välskrivna inlägg än att slänga ihop några halvdanna bara för att du "måste". Det blir mycket roligare att läsa bloggen då ;)

  SvaraRadera
 5. Nej, men alltså det var inte menat som att du var tvungen. Försökte bara förmedla att jag gillar din blogg och saknar att vakna upp till ett nytt inlägg. Hoppas du får lusten tillbaka. Kram
  <3 MVH Väntande varelse.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var inte det som jag menade med inlägget heller, ville bara förvarna om dålig bloggnin :)

   Radera

Vad kul att du vill lämna en Kommentar på mitt inlägg!