26 juli 2012

Engelsforstriologin - Bokomslag

Är det bara jag som älskar omslagen i Engelsforstriologin? - även det engelska - jag tycker att dom är så, vackra.


Jag tycker att dom har fått med allt i det bokomslaget, Mönstrens bok, Korpfjädrarna, allt ser så gammeldags och bra ut.


Men jag tror att jag tycker att den engelska framsidan är finare, -jag är ganska säker på att det är Rebecka på framsidan - Och sedan citatet "Let the witch hunt begin" Jag älskar det.


Det som jag tycker är fint på "Eld" är att dom fick med Linnéas hjärta, att omslaget finns med i boken liksom, jag blev glatt överraskad när jag läste det. Det var väldigt roligt!
Tycker dock inte att "Eld" är så fin när man radar upp den bredvid "Cirkeln", Cirkeln ser gammal och liksom lite antikt ut, Eld är så ren och vit, jag skulle ha velat att den också var lite "smutsig". Men dom kanske har en idé med det hela?

Men jag tycker att dom har haft fantastiska formgivare på både den engelska och den svenska boken, hoppas att "Nyckeln" och den engelska versionen av "Eld" (Kommer den att heta "Fire" tro?) kommer att vara lika fina.

Q: Vad tycker ni om framsidorna på Cirkeln serien?

4 kommentarer:

 1. Jag störde mig också på det vita med Eld!

  The perks of being a wallflower är awesome. Alltså verkligen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den verkar bra, ska nog läsa den :3

   Radera
 2. Haha, jag tycker precis tvärtemot dig. Enligt mig så är de svenska omslagen finast. Men jag håller med dig om citatet "Let the witch hunt begin" - it's lovely. ^^

  SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna en Kommentar på mitt inlägg!