9 mars 2012

"Hungerspelen"- Susanne Collins


Info om boken:
Skriven av Susanne Collins 
Förlag: Bonnier Carlsen
303 sidor.
Första delen i Hungerspelen trilogin.

Bokens handling:


När Katniss Everdeen anmäler sig som frivillig till Hungerspelen för att rädda sin älskade lillasyster Prim så vänds hennes värld upp och ner. 
Två ungdomar mellan 12 och 18 år från alla de tolv distrikten blir varje år uttagna till Hungerspelen. Ett sätt att visa dem tolv distrikten att dom inte kan sätta sig upp mot huvudstaden. Spelets regler är följande: Den som överlever får åka hem. Det är 24 deltagare, bara en överlever och allt direktsänds över hela landet.

Betyg:
Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar denna bok. När den är slut är det bara ren och skär besvikelse. Jag vet att jag skrev så när jag recenserade Fabelhaven men denna gång menar jag det (ännu mer än förra gången.) Det blir nästan ett tomrum när den är slut (som tur är så är det första delen i serien så det finns mer att se fram emot.) Åå vad jag älskar den. Trots att den är så hemsk så är jag fast. En av dem bästa böckerna någonsin!
5/5

P.S Du har väll inte missat att Hungerspelen ska bli till film? Den har premiär 23 mars!
2 kommentarer:

 1. Hejsan Linnea, jag vill bara säga att jag känner på exakt samma sätt över hungerspelen som du. Jag kommer troligtvis följa dig ganska länge (för du är helt enkelt bäst) så jaa var beredd på lite kommentarer från mig. Min kompis visa mig den här bloggen och sen dess har jag inte kunnat sluta läsa den. Önskar jag kunde få träffa dig irl och snacka böcker. Kanske rentav be om en autograf för du är min största idol. Hejdå och ha det så gött :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh gud jag vet faktiskt inte vad jag ska svara. Tack så hemskt mycket, du förstår inte hur glad jag blir!
   Skulle vara kul att träffa dig men jag får inte träffa folk från internett för mina föräldrar.
   Men tack för att du läser och tack för att du kommenterade. Jag blev helt överlycklig!
   Kram <3

   Radera

Vad kul att du vill lämna en Kommentar på mitt inlägg!