25 augusti 2012

Och finalisterna i forma books blog award är:


"
De bloggar som går vidare till omröstning i kategorin Sveriges bästa bokblogg är följande:StringhyllanLiten men naggande god, med blick för litteratur som flyter utanför Allfarvägarna. Uppvisar stor självständighet, integritet och ett genomborrande förhållningssätt. Stringhyllan ser.
Enligt ODriven och ambitiös, med så täta inlägg att läsaren måste uppdatera sig flera gånger per dag. Kärleken till litteraturen svämmar över och drar dig med sig i svallvågorna. Oemotståndlig för den som vill vara mitt i samtalet.
FiktiviteterSmart, bred och generös, med massor av länkar till egna bokbloggfavoriter. Beundransvärt läsvärd och dessutom behagligt vilsam för ögat. Här träder man in på bokspa. Alldeles gratis. 

De bloggar som går vidare till omröstning i kategorin Sveriges bästa barn- och ungdomsbokblogg är följande:
BokungeEn blogg som älskar de små och vill ge dem det bästa. Nyanserad blogg som inte fastnat i gullighetsfällan, även om det visuella intrycket har hög mysfaktor!
Tonårsboken
Äntligen en blogg där litteraturen inte tar några omvägar. Med hög fart förflyttar sig boktipsen mellan läsarna, inte mellan förmedlarna. Av tonåringar, för tonåringar, i tiden!
Unga böcker
Seriöst och initierat om böcker för unga vuxna. Det finns massor av sådana böcker, och nu finns också en blogg som kan sålla agnarna från vetet. Vi förutspår ett bloggliv i rampljuset.
Forma Books Blog Award delas ut i Forma Books monter på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg den 29 september. Prissumman består av 12.500 kr (ev. vinstskatt betalas av vinnaren) och ges till två vinnare - Sveriges bästa bokblogg 2012 och Sveriges bästa barn- och ungdomsbokblogg 2012. "
Jag kan bara säga grattis! Fatta vad coolt att ni har gått vidare, GRATTIS!
Självklart är jag lite besviken över att jag inte kom med, men, sånt är livet.  Alla ni som har gått vidare är helt klart värda det, GRATTIS!

15 kommentarer:

 1. När jag började läsa din blogg när du starta den kändes du rolig, smart,snäll och som en riktig bokälskare. Nu känns du förutsägbar, tråkig och som en riktig fjolla. Förlåt men kommer sluta läsa din blogg. Mina vänner håller med. Du har blivit en riktig tönt-fjolla.

  SvaraRadera
 2. Alltså fedt elakt att skriva så. Om du tycker så. Så skriv inte om det då? Eller du är säkert som många andra. Har inget liv och sitter och leker cool, sårar andra.
  En sak bara. Idiot.
  Kpwebbare rockar och om du är en kpwebbare så är du en förjävlig en. Ursäkta mitt språk men du är en fjolla och tönt. Och du är extremt tråkig med.
  Adjö. Tack för mig.

  SvaraRadera
 3. Nää, den som inte har nått liv är du. Om du är så patetisk att du sitter och säger så då har jag en fråga, vart har mänskligheten tagit vägen? Nej jag är inte en kpwebbare, du behöver för fan inte säga ett jävla ljud om mig. Har man inget snällt att säga, säg det inte. Det är för fan inte mitt fel att du blir så jävla arg, försökte bara förklara för dig att du totallt har tappat allt. Hejdå för evigt jävla fjolla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var faktiskt inte jag som svarade på din kommentar. Jag kommenterar alltid med mitt bloggnamn, så du vet alltid vem jag är om jag kommenterar.
   "Har man inget snällt att säga, säg det inte" Du kanske borde följa dina egna råd.
   Och hejdå! Jag kommer INTE att sakna dig :)

   Radera
  2. Alltså Dafuaq Mr. Anonyma person? Hur pallar du ens sätta dig vid datorn och skriva något så elakt som faktiskt kan såra riktigt mycket?
   Tänk efter innan du skriver dessutom, vad menar du med 'har man inget snällt att säga, säg det inte' när du själv vräker ur dig något så löjligt som att Linnéa blivit SÄMRE på att blogga när hon, tvärtom utvecklats och blivit mer intressant att läsa om?
   Ursäkta för osammanhängande meningar men eh... går inte att skriva när man är upprörd.

   Och ett tips för framtida elaka kommentarer... Håll din åsikt för dig själv. Snälla?

   Radera
 4. Men jävlar vad ni retar upp er på ett gammalt ordspråk, lär er ta kritik!

  SvaraRadera
 5. Skulle vara lite enklare om det var konstruktiv-kritik :)
  Och det var föresten du som skrev ordspråket ;)

  SvaraRadera
 6. Ja men det var ni som vart upprörda. Förlåt för mitt sätt att kalla dig då, men ville bara framföra att du kanske borde tänka efter lite. Komma på lite klyftigare saker att skriva om. Jaja, förlåt ännu en gång för att jag reta upp er

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket för att du skrev vad du tyckte var tråkigt. Det uppskattas :)
   Och vi skulle ju inte blivit upprörda om du hade varit trevlig istället :)

   Radera
 7. Ja men det var ni som vart upprörda. Förlåt för mitt sätt att kalla dig då, men ville bara framföra att du kanske borde tänka efter lite. Komma på lite klyftigare saker att skriva om. Jaja, förlåt ännu en gång för att jag reta upp er

  SvaraRadera
 8. Nää, förlåt. Det var elakt. Jag menade det inte så. Skulle själv nog inte blivit så glad över en sån kommentar. Okej, men hoppas att du kan förstå lite från min sida också :D

  SvaraRadera
 9. Men aa förlåt :D

  SvaraRadera
 10. Tycker att det där var sjukt onödigt. Tycker också att det är fegt att du inte vågar berätta vem du är, antagligen någon bokhatare som defenitivt inte är ett dugg snäll eller cool. Okej vad tusan skriver jag? Hmm..har bråttom så skriver lite jaa märkligt.Btw bra blogg :D

  SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna en Kommentar på mitt inlägg!