13 augusti 2012

Som om ingenting

Då var det dags att skriva min första recension, mitt namn är Kim jag har bloggen lajvhantverk, och jag är kompis med Linnéa (Bokbuse). Jag läste en enligt mig väldigt bra bok och blev sugen på att skriva en recension och här kommer den.

Första meningarna av boken: Jag måste börja nu. Men var? Och ska jag skriva det till dig. Eller till ingen? Eller kanske till mig?

Fakta om boken: Skriven av Katarina von Bredow.
Utgiven av Rabén & Sjögren 2009.
214 sidor

Bokens handling: Boken handlar om 19 åriga Elin, hon börjar på en skrivarkurs på hennes gamla skola. Där träffar hon Paul, hennes bästa väns pappa. Och under dem gångerna hon blir hemskjutsad av honom så hinner dem fatta tycke för varandra. Hon kan inte sluta tänka på honom, dem träffas i smyg men till slut klarar inte Paul av att leva ett dubbeliv. Vad ska Elin göra?...

Betyg: 4/5
Det är en väldigt bra bok som dock är lite seg i början, men när man kommit in i boken så vill man hela tiden veta hur det kommer sluta.

Skriven av Kim Karlsson http://lajvhantverk.wordpress.com/

3 kommentarer:

 1. Svar
  1. Här är länken:
   http://bokbuse.blogspot.se/2012/05/forfattarens-tack.html

   Radera
 2. Aah, tack så mycket! :D

  Hihi, Harry Potter-crushar är vanliga... Nej men jag ska inte snacka så mycket för jag får bara crushar i tecknade personer och t.om djur. :'0

  SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna en Kommentar på mitt inlägg!