14 augusti 2012

Sommarboken och New in

Idag så har det blivit väldigt mycket nytt, två stycken nya böcker, tre stycken nya skrivböcker, ett superfint armband och ett stycke ny frisyr till mig själv!
-
Sprang in på bibban och lämnade in sommarboken och sommartexten som Norrköpings biblioteket har ordnat. Tyvärr så hittade som inte skrivböckerna som man skulle få från Sommartexten men dom tog med mig till ett stort, brunt gammalt skåp och låste upp. Jag gjorde sommarboken förra året och då fick man en, ganska så gammal bok (Fick STREET av Eva Susso), men när dom öppnade skåpe så låg väldigt många nya böcker där, många som jag hade hört talas om förut. Noppade åt mig "Den andre Will Grayson" av John Green och David Levithan och fick även ett jättefint "Jag är en bokkramare!" Armband!

Gick sedan in på Lagerhaus och köpte tre stycken anteckningsblock för presentkortet från UMO.


När jag kom hem sen så såg jag att jag fått "Personer du kanske känner" av Amelie ! Tackar tackar! :)

Och till alla er som vet att ert bibliotek anordnar sommarboken så tycker jag att ni ska springa dit NUU! Det är hemsk kul att läsa, och hemsk kul att fy nya böcker.
Så läsläsläsläs, sommaren är inte slut än!


11 kommentarer:

 1. Svar
  1. Det är när man läser ett visst antal böcker och skriver om sin favorit på en lapp som man får av biblioteket och sedan så får man en bok av dom, jag fick ett armband också :)

   Radera
 2. Är dessvärre själv lite för gammal, ser det i alla fall ut som. Önskar dock att de kunde införa en för alla åldrar. För det är ett väldigt roligt initiativ! "På min tid" var det mest "En bok för alla"-böcker man kunde vinna, ofta okända titlar dessutom, fast ibland kunde man vinna sjyssta presentkort till den lokala bokhandeln.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker att det lät mycket bättre "På din tid". Dom borde ha en för alla och en för barn och ungdomar, och det om att få ett presentkort istället låt topp! Synd att det inte är så.

   Radera
 3. Bor du nära Norrköping? :D
  Ok wow din blogg är awesome tack för tipset. :D
  Jag var med förra året, och ska vara med i år igen. Hoppas jag får ett sådant armband. Förra året valde jag "Människoätande människor i Märsta", riktigt bra, men lite märklig dock.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varsågod ^^
   Den andre Will Grayson är också lite märklig har jag upptäckt XD

   Radera
 4. Hej och tack för kommentaren i min blogg!

  Min debut Halva min Måne är en roman för unga vuxna, ja! Främst +18 men det går såklart bra för yngre (och äldre) också. Smakprov finns att läsa på www.smakprov.annagranstrom.com (första kapitlet). Boken blir dock lite mer sorglig sedan, då den handlar mycket om missbruk och beroende, förutom kärlek både till en kille och ett land (Puerto Rico).

  Fin blogg du har, ska spana in den lite mer! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej tack! Jag ska helt klart provläsa den så får jag se om det är något för mig.
   Och tackar, hoppas du gillar den :)

   Radera
 5. Ett sådant armband vill jag också ha! Hur kan man få tag på det?

  SvaraRadera
 6. Det var våran bibliotek som delade ut det när vi gjorde sommarboken, ta och hör med din bibba också! :D

  SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna en Kommentar på mitt inlägg!