17 juni 2012

Bränd - P.C Cast och Kristin Cast

(SOPILERVARNING FÖR ER SOM INTE LÄST DOM TIDIGARE DELARNA)
Bokens första meningar:
Kalona lyfte sina händer, Han tvekade inte. Det var inga som helst tvivel 
om vad han måste göra. Han tänkte inte tillåta att något eller någon hindrade honom, och 
människopojken stod emellan honom och det han ville ha. Det var inte så att han promt 
ville döda pojken, men han ville inte att han skulle leva heller. 

Info om boken:
Skriven av P.C Cast och Kristin Cast
Utgiven av Bonnier Carlsen 2011
431 sidor.
Del sju i House of night serien.

Bokens handling:
Överprästinnan Zoey Redbirds själ är splittrad och hon håller på att bryta ihop totalt i Nyx rike. Hennes soldat Stark är den enda som kan rädda henne från att bli en orolig själ och för att rädda henne så måste han dö.

Betyg:
Alltså, nej. Nejnejnejnej. INGET händer. Jag har tvingat mig igenom nästan hela boken bara för att få reda på hur det ska sluta och NEJ! Jag är sjukt besviken. Jag kommer knapp ihåg vad den handlar om. Det som är konstigt är att dom typ sista 30 sidorna är ren och skär läsglädje. Resten är typ skit. Det blir bra när (Spoiler) Dom börjar cutta i Stark. Nästan allt innan det är skräp. Men jag tänker ändå tvinga mig igenom resten av böckerna så att jag ska få reda på slutet.
Men det är inte en bra bok. 
1/5

5 kommentarer:

 1. Nja, vet faktiskt inte om jag har så mycket böcker (Kan gå och räkna dom snart...) men jag bor i ett trevåningshus och har ett HUGE rum alltså verkligen stort rum så då ryms det en stor bokhylla också :) Hur många böcker har du? Tro mig, du kanske tror att du inte har så många men det brukar vara fler än man tror, så var det för mig iallafall :)

  SvaraRadera
 2. Okej... Jag hade 360 böcker, otroligt vad många som det ryms i bokhyllan (Alla fack är dessutom inte fyllda med böcker...)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Exakt, jag har runt 30 böcker XD

   Radera
 3. Om den är 5 månader nu så är den väl 8 månader om 3 månader när träffen är? Då borde det ju gå bra ändå och om det bara räknas från nu så borde det ändå inte spela någon roll på bara en månad. Kontakta och fråga! :D

  SvaraRadera
 4. Jag vet inte riktigt men filo-sofi som är en av bloggambassadörerna borde ju gå att kontakta henne på hennes mail om hon har en http://filo-sofie.blogspot.se/ annars är det ju bara att kommentera på hennes blogg antar jag.

  SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna en Kommentar på mitt inlägg!